Bangkok Dag 2 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marion Wagemans - WaarBenJij.nu Bangkok Dag 2 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marion Wagemans - WaarBenJij.nu

Bangkok Dag 2

Door: marion

Blijf op de hoogte en volg Marion

11 Juli 2006 | Thailand, Bangkok

Dag twee: shop, shop, ping, ping!!!

Het opstaan vanmorgen verliep moeizaam, nadat we toch al een redelijke drukke dag ervoor hadden gehad. Toch lukte het ons om tegen 9 uur aan het ontbijt te zitten. Heerlijk hebben we een ontbijtje gehad. Daarna zijn we gezellig met alleman de taxi in gegaan. Deze taximeneer bracht ons naar een groot warenhuis waar je allerlei elektronische materialen verkopen. Eenmaal daar aangekomen wisten we niet waar we moesten kijken, zo groot was het! Pas na een half uur wisten we weer hoe we moesten pingelen en hebben we al het materiaal gekocht dat we nodig hadden, zoals microfoontje, webcam :0) en onze enige echte muis. Ook cd’tjes en dvdjes konden er volgens ons ook nog bij en hebben na veel gewacht deze dan ook uiteindelijk gekregen.

Nadat we onze belangrijke benodigdheden hadden ingeslagen mochten we naar een héél groot ander warenhuis waar ze ook alles verkopen, zoals kleren, kleren, kleren en nog eens kleren! Maar voordat we dit gingen doen zijn we eerst heerlijk gaan eten in een écht Thais restaurant. Hier hebben we soep fondue gegeten (zie foto).
Dan om 17.00 uur hadden we met z’n achten een afspraak bij de voetmasseur. Alle drie zagen we hier wel tegenop, maar hebben dit wel durven te doorstaan. Het was heerlijk!! Het kapsel van Sanne zag er niet uit (wisten waarschijnlijk niet meer waar de voeten waren gebleven..). We hebben dus genoten van dit kort avontuurtje en is voor herhaling vatbaar!

Toen het donker begon te worden zijn we weer met ons taximeneer naar een heel grote toren gegaan, ook wel de Dome geheten. Met elf personen gingen we de lift in en op de 65ste verdieping stapten we weer uit. Maar tot ons verbazing mochten we niet buiten op het balkon staan, omdat we ´zogenaamd´iets te toeristisch gekleed waren. De mensen die wel buiten stonden zagen er allemaal erg chique uit, dus voor ons niet weggelegd als toeristische pottenkijkers. Toch is het ons gelukt om stiekem video- opname en foto´s te maken (zie foto).

Als laatste activiteit van de avond zijn we naar de nightmarket van Bangkok gegaan, waar verschillende Taiwanese een poging ´live´ zongen. Ook daar weer heerlijk gegeten en als afronding shops bezocht (je kunt er gewoon niet genoeg van krijgen!)

Woorden die we vandaag geleerd hebben:

Bau Bau – zachtjes naam kang (hard water) - ijs
Mai mai– nee! naam - Water

• 11 Juli 2006 - 15:40

Tim:

Dat ziet er veelbelovend uit. Ben erg benieuwd naar de foto's, ga zo meteen ff kijken. Een webcam, dat is nou een ideaal cadeau op afstand. Dank je wel!
    Liefs kus
    Mij

• 12 Juli 2006 - 08:56

Jeanne:

Leuke foto's, heb je meteen een beetje een beeld van wat jullie daar allemaal meemaken.Gr. Jeanne