Bangkok Dag 4 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marion Wagemans - WaarBenJij.nu Bangkok Dag 4 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Marion Wagemans - WaarBenJij.nu

Bangkok Dag 4

Door: marion

Blijf op de hoogte en volg Marion

12 Juli 2006 | Thailand, Bangkok

Dag 4: Rosegarden en naar de bioscoop

Rond een uur of 10 ’s morgens zijn we naar de Rosegarden gegaan. Dit is een soort dierentuin waar verschillende wilde dieren zitten. Bij binnenkomst mochten we al meteen met twee tijgers op de foto. Hierbij mochten we zelfs de staart van de tijgers vasthouden, maar of iedereen daar zo blij mee was…. Aldus Eef. Daarna hebben we een olifantenshow gezien. Dit was erg indrukwekkend! Voetballende olifanten en olifanten die op hun voorpoten kunnen staan, zodat hun achterpoten in de lucht steken zie je toch niet in het dagelijks leven, laat staan in de jungle! Zie onze foto’s. De krokodillenshow was ook erg apart. Twee Taiwanese mannen liepen wel tussen een twaalftal krokodillen. Tijdens de show hebben ze van alles lasten zien, zoals hun hoofd in de bek van een krokodil steken of een sliding naar de krokodil maken, terwijl de krokodil de bek wijd open heeft staan. Gelukkig ‘voor hun peace of cake natuurlijk’ ging hij net staan zodra hij bij de bek van de krokodil was. Zie foto’s

Na het park zijn we even naar het hotel gegaan, waar we gerelaxed hebben. Daarna zijn we weer naar het grote warenhuis gegaan, waar we eerder ook waren geweest. Hier hebben we even mogen internetten. Na leuke gesprekken gevoerd te hebben en onze verslagen op de site te hebben gezet zijn we lekker gaan eten in een Westers restaurant. Na een paar dagen Thais eten te hebben gehad zijn we toch weer eens hier in over gegaan. Het was heerlijk! Vele Nederlandse restauranten mogen hier wel eens een voorbeeld van nemen, want zelfs de Thaise koks kunnen verrukkelijk westers koken! Dit zegt een onervaren klant die 2 keer per jaar naar een restaurant gaat.

Na ons etentje zijn we met z’n allen de film ‘Pirates of the Carebean 2’ in de bioscoop gaan kijken. Niet te geloven hoe gróót het videoscherm was! (wel 4 keer zo groot als de oude Scène). Toen eindelijk de reclame was afgelopen gingen alle Taiwanesen opeens staan. Uit fatsoen deden wij dit ook en wat bleek; het Thaise volkslied kwam erop! Na het lied ging iedereen weer zitten en mocht de film beginnen. Gelukkig werd er gewoon Engels gepraat met Thaise ondertiteling. Wat opviel was dat de Thaise ondertiteling geen spaties had. Je zag dus alleen maar tekens, erg opvallend.. Maar wat er staat, mag Joost weten..

• 12 Juli 2006 - 11:47

John:

Heey Marion,

Ziet er allemaal fantastisch uit. Kan niet wachten totdat Linda en ik ook naar Thailand gaan.

groetjes John

• 12 Juli 2006 - 18:05

Erik:

Heey Marion,

Zo te lezen vermaak je je prima daar! Maar toch ff een klein vraagje; zit je nu in Thailand of Taiwan? ;-)

Grtz Erik

• 13 Juli 2006 - 08:57

Leonie:

Heej Marion,

wat leuk om te horen wat jullie al allemaal gedaan hebben. Het klinkt allemaal heel erg leuk. Geniet er van.

Groetjes Leonie

• 13 Juli 2006 - 09:09

Lennie:

Hey maion,
    Wow,wat hebben jullie al veel gedaan! veel plezier nog en lekker genieten!
    groetjs Lennie

ps er mogen wel meer foto's in het fotoboek. hihi

• 13 Juli 2006 - 12:10

René V.:

Ha Marion.

Prima naar je zin zo te zien. Elke dag netjes iedereen op de hoogte houden. Ga zo door. Maar ik ga de komende weken jouw verhaaltjes niet meer lezen, ik ben bang dat anders mijn eigen vakantie tegen gaat vallen. Ga zo door met je (stage)Vakantie.

• 13 Juli 2006 - 20:02

Julie:

haa meid!!!!

wow, wat klinkt dat allemaal leuk!!! super!!! je houdt het goed bij, heb af en toe het gevoel dat we er ook heel eventjes bij zijn;-)amuseer je!!!!
    kusxx